En och en halv vecka kvar! /MarcusIngen politik. Nejnej, men... alltså, som en snubbe som inte är farsa så slås man av hur jäkla mycket man sitter och degar av sina surt förvärvade slantar till alla dom som skaffat barn. Att ha unge i Sverige är gryyyyymt subventionerat. Dagis, skolor, skolmat, barnbidrag, flerbarnstillägg, gratis tandvård osv osv... och så kommer påsken... Å DÅ SKA MAN BETALA FÖR ERA UNGARS JÄVLA GODIS OCKSÅ!!!! Inte nog med att Kristus återuppstod och man måste sörja för det, men eftersom föräldrar inte ska behöva betala ett jota själv ska man bekosta ungarnas sockerknarkande också!! Grrr... Eländes elände... Tycker alla föräldrar kan se till att betala inspelningen av Sterbhaus nya platta som payback, det vore grejjööör det! :-)

Och på tal om plattan, tiden rasar frammåt och det är bara en och en halv vecka tills vi ska odödlig-göra våra 12-13 monsteralster i dalarna. Varje vecka har det liksom varit lite knepigt att skriva om saker här i bloggen eftersom mycket vi gör och har gjort i ett års tid måste hållas lite hemligt... därav rätt korkade inlägg ibland (dock kommer korkade inlägg förhoppningsvis inte upphöra framöver), men från och med att vi lägger låtarna på band i studion kommer vi göra massor av smått och gott officiellt!

...Och det är HÄR i bloggen som vi kommer ha vår studioreport! Datorer och kameror och massa skit hänger med upp och vi kommer rapportera om allt dumt som händer :-). Sitter just nu och petar ihop lite banners och junk för studioreporten. Det måste ju annonseras och pekas hit från myspace sidor osv.

Från och med nu kommer vi alltså frångå att göra personliga veckoinlägg en stund. Det ska peppras på här i bloggen ändå så det ska nog räcka fint. Dessutom skall Simon straffas uppe i Abyss enligt era instruktioner och det vill vi såklart fånga på film och med varmt hjärta visa er alla - här, i bloggen.

Eftersom det knappt blev några bilder i det här inlägget ger jag er följande för observation och begrundande:(...haha! Fy fan...This is what the duche-bag did to the guitar...)

Jag har utlovat lite anekdoter om mig själv och min förträffliga ålder! I know! Och i påskhelgen lyckades jag få upp en bibba dumma gamla bilder. Ovan är alltså en försmak... Detta kan nog sluta hur som helst...

Hörs snart gott folk! Nästa gång vi kladdar kanske vi redan är i studion! Fan vad PEPP MAN ÄR!!!!

YEEEAAAHHH!!!!

Denna rubrik har inget med innehållet att göra!Halloj! Har haft en grym vecka! Minus allt jävla jobbande.. Älskar att vädret har börjat skärpa till sig och slutat upp med att jävlas med Sverige! Här är lite saker jag har gjort:

I tisdags hade jag och Simon en heldag och var ute och åkte runt och uträttade ett par ärenden. Först var vi på Kjell & Company i Handen Centrum där jag köpte en högtalare till min iPhone och iPod. (Det visade sig senare att den bara funkade till iPod så jag lämnade tillbaka den dagen efter.) Efter det åkte vi och hämtade våra förstärkartoppar i lokalen och åkte till GMG Service i Bromma för att lämna in dom på service inför studion.

Vi åt sedan en varsin kebabtallrik på ett ställe i årsta som heter Palmyra Kebab. Simon hade hört rykten om att kebaberna där var gigantiska, så vi bestämde oss för att testa. Kebaberna kostade 95 spänn och var därefter väldigt feta.. Ingen av oss orkade äta upp och det vi lämnade kvar tillsammans var mer än en vanlig kebabtallrik. Det tog ett tag innan vi orkade ta oss därifrån. Efter det åkte vi till lokalen och jammade sen somnade simon på golvet av den fantastiska matkoman man fick. Sen åkte vi och hälsade på Marcus och Maria en stund!


Så här ser vi ut när vi åker i Marcus hiss!

Torsdagen efter var ännu skönare! Vi skulle på The Haunted på Debaser Medis på kvällen. Jag slutade jobbet vid 15 tiden, tog en långpromenad till gullmars från jobbet i det varma vädret (jobbar på birger jarlsgatan), handlade lite öl på systemet i gullmars och åkte till replokalen. Där väntade jag in vår gode vän Bingan (trummis i Kill The Parish). När han anlände så satte vi oss ute i solen och knäckte varsin öl. Underbart!!! Sen kom Marcus också. Vi drack ett par bärs, snackade skit och hade trevligt sen drog jag ock Bingan iväg till Kellys för att möta upp Simon m.fl. Vi blev ganska fulla i lokalen och på Kellys blev det ännu bättre! :)

Efter ett tag gick vi över gatan till Debaser och kollade på konserten, för att sedan gå tillbaka till Kellys för några avslutande öl. Efteråt gick jag ock Simon till gullmarsplan och tog varsin buss hem. Jag somnade såklart på min och blev väckt av busschauffören vid slutstationen (slut-station = horhus). Varför somnar man alltid på vägen hem och missar sin hållplats?!


Undra hur många gånger den här killen har missat sin hållplats?

Yeah nu får ni inte veta mer om min vecka. Godnatt! :)

Update och Inspiration /Simon
Snabb update om Sterbhaus : Vi pressar i replokalen, vi börjar närma oss inspelning och alla är taggade som fan. Det ska bli jävligt kul att spela in skiten och få höra visionen och se bitarna falla på plats.

Vad händer annars då? Jo inte så jävla mycket med bandet kanske men på personlig front så har jag bytt arbetsplats och flyttat. Med flytten så är jag rätt sugen på att inreda på nåt fett sätt och en av dem ideerna som har slagit mig hårdast och som jag nu bestämt mig för att göra är att börja rama in vinylskivor att ha på väggarna. Försöker hitta så många feta verk som möjligt som står mig nära hjärtat. En av dem första jag lyckats kamma hem är originalutgåvan av "Left Hand Path" med "Entombed". Ruggigt coolt omslag och vilka jävla dödshits? "Revel in Flesh", "Suppose to Rot" och "Abnormally Deceased". Jag vet att det inte är Sterbhaus kasse bärs att namedroppa band och att bloggen möjligtvis inte ska ha och göra med andra band/verk. Men jag tror att den här formen av döds är jag ensam om i bandet attt lyssna på. Hur som helst, grym skiva och för mig jävligt viktig.Är inte så svår heller för omslag som är jävligt snygga, är ingen tokfan av "Immortal" men hur fan kan man inte tycka om omslaget till senaste plattan "All Shall Fall"? Helvetiskt snyggt. Ge mig gärna tips på nåt fett(och bra).Förresten, har upptäckt att det var väldigt lätt att missa att blogga och sedan totalt glömma bort skiten helt och hållet. Skäms på mig och jag ska ta emot mitt straff (vad det nu än blir) med någon form att stolthet i behåll. Kan köra en kombination av skit också ifall folk har roliga och bra ideer. Gillade det där med kanel då jag inte har någon uppfattning överhuvudtaget om hur svårt/omöjligt det är. Pumpa gärna ut fler ideér!

Skål!
/S

RSS 2.0