En jävligt dum lördag och så... / Nicke

Hej mitt namn är Niklas. eeeeeh.
Ja jag är lite sen med detta inlägg. (ber tusen ggr om ursäkt)
Är man en trött snubbe och tankspridd så blir det så ibland.
Nåja
Jag kan till början berätta lite om i lördags då vi ( Jag, Mackattack och Jompo)
var sugna på något annat än bara ett rep.
Vi satte igång och börja skriva lite "riff" om man nu kan kalla det för riff...
Aldrig har mina öron hört något så extremt ful-roliga grejer som denna underbara lördag.
Mack la sång/gap på detta när vi var i slutklämmen på att bli färdiga
och sen lades det trummor på detta. (Såklart) ULTRAROLIGA trummor..
Kommer på mig själv när jag skriver detta att det är sjukt svårt att beskriva resultatet som blev.
Men vem vet, ni kanske kommer få höra ett smakprov tills nästa gång. lovar dock inget, måste snacka med de andra i bandet om dom är sugna på att ge ut något som vi (sterbhaus) skrivit men INTE ALLS låter som något Döds/thrash. Jag hittar heller ingen genre till det vi skapade i lördags. Men kanske FULROCKNROLLDÖDSMONSTERTRUCK METAL (?)
Ja som sagt får ni kanske se tills det är min tur igen att blogga, om ingen annan hinner före dvs ;)
Ja här kommer lite pics från denna fina dag
Mack ser grymt seriös bakom the rats!
Och jimmy fick en nya haklapp.
Vill du .... med maaaj!?!?
Istället för att våran underbara Simon The Demon var på plats, fick vi ersätta honom med vår vän Bellman. :)
Det var väl allt för denna sväng. Kort som vanligt :)
Hööörs  /Nicko

Jag är så dålig på att komma på rubriker...Hejsan!

I lördags jobbade jag för första gången på över tre månader. Det var intressant. Råkade krossa vänster baklykta på en av våra hyrbilar med en stor lastbil.. Oops...! Jag jobbar på Statoil på Birger Jarlsgatan inne i Stockholm (Yeah bensinmack! Metal!) Dagarna där brukar vara jäkligt stressiga pga stressade, irriterade kunder och jävligt mycket biluthyrning, så jag var först inte så sugen på att komma tillbaka. Allt gick dock bra och dagen var snart över. Tillbaka igen på söndagen. Inte så kul men vad ska man göra? Vem gillar att jobba? Inte så många. Men man måste ju ha pengar så att man kan köpa coola prylar och öl... Och betala alla jävla räkningar. Dom får man inte glömma som flickan sa. (Varför sa hon så? Svaret kommer i nästa nummer av "Nej det kommer inget svar i nästa nummer!") 

Sitter här och har skrivkramp i hjärnan och har fixat med paketen till vinnarna av Sterbhaus-tävlingen (Jag vet vi är sena med att skicka er era pris. Vi skyller på att det snöar! Och nåt annat. Bestäm ni, det är valfritt!) så att alla får det dom ska ha till rätt adress! Inget lätt jobb ska jag säga!!! Jo det var skitlätt!

Vi har haft ett gäng auditions senaste veckorna också. Det har varit ganska kul och intressant! Mer än så får ni inte veta. HAH! Inte än så länge iallafall. Men allt flyter på ändå. Vi sliter i replokalen och fortsätter smida på de himmelska änglakörer som är våra låtar till nästa skiva. SÅ VACKRA ÄR DOM!! eeh.. Ja. Dom kommer slå hål på vad ni än ställer framför högtalarna iallafall. Det är ett som är säkert (Om det skulle hända så står vi ej för några kostnader för trasiga ägodelar! Vi kan dock stå för era öronorgasmer som ni kommer ha ända upp över öronen! Men inte för kostnaderna för trasiga ägodelar om orgasmerna skulle ha sönder något!)!


VARNING! Detta är en falsk, påhittad bild. Den är s.k. "tecknad". 
Ta den inte på allvar. Akta er för tuttarna och guldtutorna!


Har inte så mycket mer att bjuda på idag. Återkommer kanske senare i veckan om jag hittar nåt på marken som jag vill berätta om! Eller om jag blir kär eller vinner en ny bil. Eller någon annan anledning. Välj ni det är valfritt! Jimmy OUT!

Memories of Sterb part II /SimonDenna gång ska vi också gå tillbaka till något som jag har goda minnen av och känner att jag vill dela med mig av att berätta. I det här inlägget kommer jag berätta ( så gott som jag kommer ihåg ) om videoinspelningen av Sinister Neckgrip!

Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi kom fram vart och hur vi skulle spela in videon. Vi hade förmodligen ett snack i replokalen och Jimmy påpekade att han kände några snubbar (Bright Bear Productions)som kunde filma skiten. Vi började med att åka hem till mig och snygga till min risiga lägenhet. Som ni kanske sett i videon så är toaletten speciellt snygg med alla schyssta affischer som kommer från Marcus gamla Kerrang!-tidningar. Måste säga att det var tråkigt att inte ha Slayer, Dave Mustaine och diverse andra gamla sköna Thrashgubbs hängandes kvar där!


Marcus tänker nog : Fan.. här vill jag sitta och skita hela dan ju... yeah!

Efter att intro-scenen med Danne var klar och allas toalett-scener så satte vi oss i soffan och började vårat hejdlösa krökande! Jag vet inte hur länge vi satt där och härjade men det kändes som jävligt kort tid. Det blev en hel del bärs och SterbBlood (som Marcus nämnt tror jag yeah!). Helt plötsligt var scenen klar och vi hade filmat klart för dagen, där satt vi packade och festsugna och gled iväg till en polare för att 6 på morgonen kräla tillbaka till min lägenhet sova.

Några dagar senare så drog vi ut mot Tungelsta där scenen på ängen är filmad. Ska jag vara helt ärligt så kommer jag inte ihåg så mycket från det förutom att det var jävligt svårt att hålla koll på vad man höll på med. Det enda vi hade som bakgrundmusik var från en bil och Nicke insisterade (vilket jag har full förståelse för) att gå lös på trummorna iallafall! Detta resulterade till en hel del omtagningar då alla kom i otakt hela tiden. Efter ännu en dag ( dock utan alkohol ) så var hela filmningen klar och klippning och skit kom att börja.Nicke softar i en golvpuka

Jag kanske talar för mig själv i bandet men jag skulle väl inte vilja påstå att det är den fetaste videon i stan men den var jävligt rolig att spela in och jag tror att den var perfekt för oss i tiden då. Den påvisar ju fortfarande vilka lirare vi är, ett gäng snubbar som har jävligt kul och som inte ser på oss själva med alltför stort allvar.

Här har vi aset iallafall:
http://www.youtube.com/watch?v=knYI_bb8I78


Skål och god natt.

By the way sorry för sent inlägg och suddiga bilder!

Matnyttigt /MarcusTjolevipp!

Babbel-Marcus tur att blogga! Ve och fasa, för jag har för första gången inget fast uppslag! Jo, egentligen så hade jag ju det men då hemmet mitt är under ombyggnad så är mycket skoj nedpackat i lådor i källaren. Som den hjälte jag är åkte jag hissen ner och skulle gräva fram några sköna bilder från mitt tidigare liv och turbo-blogga om det. Men efter att ha lyft och kånkat en stund och inte hittat rätt låda gav jag upp. Bara för det ger jag er en bild på en låda:Jag får helt enkelt återkomma med sköna bilder och sånt när mitt hem kommit till rätta :-)

Så då börjar vi beta av lite matnyttigt i Sterbhaus oheliga namn. Det här med bloggen har ju visat sig vara en grymt bra idé eftersom vi kan berätta om sånt som egentligen inte är nyheter och inte passande alla gångar att slänga upp på myspace.

Först och främst kommer tillslut vinnarpaketen skickas ut. Sorry förseningen. En av fem filurer har ju slutat och vi utlovade signerade skivor innan dess. Men efter en del trollande finns Dannes autograf på skivorna också. Bonusprisvinnaren fick inget signerat ex så det utskicket gick ut illa kvickt. Jonn Palmér-Jeppson förärade priset ett härligt inlägg på sin blogg. Och se så snygg man blir av vår merch:

http://www.metalcentral.net/sworn-to-the-dark/8674-dagens-outfit-feat-sterbhaus

Och här är då länken till hans eminenta blogg med ett fantastiskt namn (jomenvisst... känns som om jag klargjort min förkärlek till Uppsala orkestern - och numera Grammis vinnare med betydligt allvarligare ton än Sterbhaus):-)

http://www.metalcentral.net/sworn-to-the-dark


Vi har nyss gjort en skön intervju för Ultimate Rockerz. Skön läsning efter jag pladdrat på här återfinns genom att klicka på 5 små troll nedan::(le clique le bild!!!... Eller le clique här)

Slarvige Marcus är två dygn sen med detta inlägg... men igår fortsatte vi iaf med audition för sångare. De närmsta repen är bokade (vi petar in minst två gubbar per rep) och vad gäller att rapportera från dessa sessioner kommer vi faktiskt vara tysta som den djupaste Jesus-grav. Någon sorts mystik måste det ändå få vara med Sterbhaus, och det kanske inte är så jyste att blotta alla våra tankar vid de tillfällen då en audition kanske inte går så bra. Om och när vi väl hittar rätt kommer vi gå ut med det då. Fram tills dess så bantar vi järnet i bandet efter julhelgen så vi kan se någelunda snärta ut när nya bandfoton skall tas. Haha, nja... men vi kanske borde försöka iaf. I sann ordvits-anda med tanke på inläggets rubrik ber jag er därför observera vad som borde gälla för Sterbgossar framöver:

Jag utlovar ett extra inlägg med mer kuriosa framöver... Efterssom jag kallt räknar med att ALLA nu plöjer igenom intervjun ovan så nöjer jag mig där :-)

PS. Nu har jag lyssnat på Bring Me The Horizon för första gången. Fyfan vilket skit. Snälla, sluta peta in såna här dravelband i metalpress och katalogisera det som någon som helst form av metal. Håll på med musiken ni som gör det bäst ni vill, det gör mig varken från eller till, men infektera inte metal-kanalerna med det!! Grrrr!! Fy jävla skäms!!

I övrigt... ni andra (som inte tatuerar struphuvuden, har flottiga beatles frippor och inte kan bestämma er för vilken musikgenre ni vill spela och därför spelar allt på en gång inom loppet av en 2 minuterslåt) ska ha det riktigt jäkla gött!! :-)

/Marcus


RSS 2.0