PRESSRELEASE: Avhopp i SterbhausPå grund av Sterbhaus situation vad gäller krav på varje medlems delaktighet, avsättande av tid och energi har sångaren Danne beslutat lämna bandet för att fokusera på andra saker i sitt liv. Att vara en aktiv medlem i Sterbhaus är att vara hängiven och ta ansvar för sin egen roll och enligt Danne själv är det tyvärr något han inte kan göra idag. Danne låter hälsa:

”Jag hoppar av Sterbhaus med den enkla motivationen att jag inte brinner för det lika mycket som resten av bandet”

Övriga medlemmar i Sterbhaus försäkrar (trots att en viss besvikelse naturligtvis finns) att denna förändring inte kommer påverka bandet negativt i längden då situationen rörande Danne varit känt internt i bandet i över ett år. Bandet låter hälsa:

"Vi fyra instrumentalister har jobbat i snart två år för att återuppfinna bandet musikaliskt och flera av dessa låtar har vi redan spelat live. Det är trist att mista Danne eftersom han var med från början, men vad gäller den monsterplatta vi ska spela in har huvuddelen av materialet och inriktningen (samt flertalet texter) egentligen inte kommit från Danne, vilket i sin tur säkert berott på att han inte brunnit för bandet, som han förklarar själv. Vi är säkra på att med rätt gubbe bakom micken kommer Sterbhaus nu förvandlas till något läskigt... GRYMT! :-). Man kan välja att säga mycket eller lite i en sån här situation, men vi väljer att säga relativt lite då vi är fullt medvetna om att detta avhopp är nödvändigt för bandets utveckling"

Sterbhaus tar nu emot ansökningar för rollen som sångare i bandet men försäkrar att man inte nödvändigtvis letar efter en regelrätt ”ersättare” till Danne stil- och sångmässigt utan välkomnar olika personligheter och stilar. Ansökningar innehållandes ljudfiler, bilder och eventuella referenser skall skickas till sterbmail@sterbhaus.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0