En och en halv vecka kvar! /MarcusIngen politik. Nejnej, men... alltså, som en snubbe som inte är farsa så slås man av hur jäkla mycket man sitter och degar av sina surt förvärvade slantar till alla dom som skaffat barn. Att ha unge i Sverige är gryyyyymt subventionerat. Dagis, skolor, skolmat, barnbidrag, flerbarnstillägg, gratis tandvård osv osv... och så kommer påsken... Å DÅ SKA MAN BETALA FÖR ERA UNGARS JÄVLA GODIS OCKSÅ!!!! Inte nog med att Kristus återuppstod och man måste sörja för det, men eftersom föräldrar inte ska behöva betala ett jota själv ska man bekosta ungarnas sockerknarkande också!! Grrr... Eländes elände... Tycker alla föräldrar kan se till att betala inspelningen av Sterbhaus nya platta som payback, det vore grejjööör det! :-)

Och på tal om plattan, tiden rasar frammåt och det är bara en och en halv vecka tills vi ska odödlig-göra våra 12-13 monsteralster i dalarna. Varje vecka har det liksom varit lite knepigt att skriva om saker här i bloggen eftersom mycket vi gör och har gjort i ett års tid måste hållas lite hemligt... därav rätt korkade inlägg ibland (dock kommer korkade inlägg förhoppningsvis inte upphöra framöver), men från och med att vi lägger låtarna på band i studion kommer vi göra massor av smått och gott officiellt!

...Och det är HÄR i bloggen som vi kommer ha vår studioreport! Datorer och kameror och massa skit hänger med upp och vi kommer rapportera om allt dumt som händer :-). Sitter just nu och petar ihop lite banners och junk för studioreporten. Det måste ju annonseras och pekas hit från myspace sidor osv.

Från och med nu kommer vi alltså frångå att göra personliga veckoinlägg en stund. Det ska peppras på här i bloggen ändå så det ska nog räcka fint. Dessutom skall Simon straffas uppe i Abyss enligt era instruktioner och det vill vi såklart fånga på film och med varmt hjärta visa er alla - här, i bloggen.

Eftersom det knappt blev några bilder i det här inlägget ger jag er följande för observation och begrundande:(...haha! Fy fan...This is what the duche-bag did to the guitar...)

Jag har utlovat lite anekdoter om mig själv och min förträffliga ålder! I know! Och i påskhelgen lyckades jag få upp en bibba dumma gamla bilder. Ovan är alltså en försmak... Detta kan nog sluta hur som helst...

Hörs snart gott folk! Nästa gång vi kladdar kanske vi redan är i studion! Fan vad PEPP MAN ÄR!!!!

YEEEAAAHHH!!!!

Kommentarer
Postat av: Kim

Rätt likt Dave Mustaine...

2011-04-27 @ 22:47:35
Postat av: Anonym

Sak bli såå grymt att höra nya skivan!! Och ni måste blogga asmycket från studion!

2011-05-02 @ 13:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0