En väldigt bra vecka. /Jimmy



Hejsan! Ledsen att inlägget är lite sent.

Jag har haft en jävligt bra vecka (förra veckan). Det började i måndags när jag efter en lång väntan äntligen fick börja spela igen. Fruktansvärt roligt men svårt att hålla tillbaka lite och inte spela för mycket. Senjävlarna har ju trots allt inte läkt till 100 % ännu. Men det går bra ändå och jag tror att mitt spelande kommer vara tillbaka hyffsat som vanligt igen om några veckor. Sitter och repeterar massa övningar och skalor om och om igen hela dagarna, samt övar på alla låtar så klart.

Vi har haft jävligt bra rep också. Eller vi har egentligen inte repat så mycket då Nicke har varit sjuk :(, men vi har ägnat repen till att skriva nya texter, spelat in, arrat om och skrivit om låtar hit och dit. Det har gått väldigt bra och vi är nöjda! Mycket kvar att göra inför nästa skiva dock!

Vi har också haft en ganska vild lördag. Iallafall jag, Simon och Marcus, då Nicke tyvärr var sjuk även då. Vi började som vanligt med lördags-rep, som också gick till att fixa med låtar och texter, och ett gäng bärs och Sterb-Blood. Sterb-blood är förövrigt vår egenpåhittade drink som är läskigt smarrig. Den består av Solbacka som är ett gott men ganska sött körsbärsvin och valfri energidryck. Mixxed Up Energy Drink Cassis tycker vi passar bäst. Simpel som fan men väldigt god. (För ett tag sen kom vi på fler ingredienser som gjorde att man blev ännu fullare, men jag har tyvärr glömt dom. Har ett vagt minne av päronvodka dock... hmmm.... )




Nåja, tillbaka till lördagen!
Ju mer vi drack, desto bättre blev alla grejer vi hittade på. Det kanske bara är en sido-effekt av fylla, men vi var glada iallafall hehe. Lite senare så bjöd Marcus på ärtsoppa och senap. Sen öppnade vi solbackan för att göra sterb-blood. Eftersom man blandar solbacka, som innehåller ganska mycket socker, med energidrink så blir det oftast att man får en energikick som heter duga. Så va även fallet denna kväll...

Förutom brottningsmatcher, mer supande och allmänt röj till bl a World Painted Blood (fruktansvärt bra Slayer-platta för er som inte visste det som jag förövrigt fick av Aftonbladets hårdrocksrecensent Mattias Kling på Stockholms regniga version av Sonisphere förra sommaren. Det tackar jag än en gång för!), så gjorde Simon årets och förra åres snyggaste "stagedive" eller vad man nu ska kalla det. Han skulle, som han själv säger, sätta sig ner snyggt i fåtöljen genom att hoppa ner i den från sidan och landa med benen över ena armstödet. Han landade dock inte i fåtöljen. Han landade inte ens med röven. Han landade på nåt vis på bordet och allt som låg på bordet landade överallt förutom på just bordet. Han fick ett smaskigt rivsår över bröstet från bordskanten och ingen av oss har nog garvat så mycket på länge. Så synd att man inte fick det fångat på film...



Senare på kvällen gick vi till Rocks och fortsatte festa lite grann. Tanken va att vi skulle gå ut på jakt efter tänkbara sångare. Vi hittade dock inte så mycket den kvällen. Letandet fortsatte även på söndagen, då jag och Marcus tog en tripp till Anchor för att käka, dricka lite bira och kolla om det fanns nån potentiell sångare på karaokescenen. Mycket trevlig kväll!

Nu ska ni få fortsätta ha en trevlig tisdagskväll om det är så att ni läser det idag. Annars får ni ha en fortsatt trevlig dag/kväll/natt osv på vilken dag i veckan det än är ni läser det! Ha det bra! Jimmy out!

Kommentarer
Postat av: S

Har fortfarande jävligt ont i bröstet ^^

2011-01-18 @ 23:39:51
Postat av: Per

Bäst att du får lira igen! =D =D =D

2011-01-19 @ 07:47:29
Postat av: Mary Raven

Så roligt att du får spela igen! Ser emot nästa gig du är med! :-D

2011-01-21 @ 13:05:32
URL: http://maryraven.blogg.se/
Postat av: David

Fan vad gött att du är tillbaka Jimmy!

Gör fan inte om detdär!

2011-01-22 @ 00:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0