Vinnarna i Sterbhaus-tävlingen /SterbhausHallo hallo!

Ja detta veckoinlägg tillhörde ju faktiskt Danne, men då han inte är kvar i orkestern vår så kör vi ett litet gemensamt Sterbhaus inlägg istället. Samtidigt lägger vi ut de nya fasta datumen för vecko-inlägg. Kommer någon och snyter micken i bandet kommer naturligtvis den personen petas in i listan och då kommer inläggsdatumen ändras.

Nåja, Marcus tillbringade sitt förra inlägg med att sammanfatta 2010 så det här inlägget kan ju såklart inte göra samma sak. Vi gör en liten smart grej istället och presentar vinnarna i vår tävling vi utlyste i november. Faktum är att det blev rätt knepigt att utse vinnare baserat på föreslagna låttitlar. Vi fick in en hel del förslag och vi hade grymt kul åt hur fantastiskt vridna era underbara hjärnor är. Ni är ju precis hur galna som helst, och det gillar ju vi såklart:-) …Men vi satt ju där och insåg att vi måste kunna ha en låt som passar med de titlar som föreslogs.

Så vi gjorde helt enkelt så här. Pris ett baserades på att vi tyckte förslaget var fullt möjligt att användas som en Sterbhaustitel. Eftersom det vart så himla knepigt sen gjorde vi så att pris 2 och 3 faktiskt faktiskt drogs som i ett vanligt lotteri, och pga av att dessa två vinnare då inte hade med föreslagen titel att göra har vi inte inkluderat de nedan:

Alltså:

1.    Niklas (föreslagen titel: ”Revenge of the Demented Professor”) – Sverige(?). Du har vunnit: En hel partykväll med Sterbhaus på Sterbhaus bekostnad (exkl ev resa till Stockholm och övernattning). Alternativt: samma pris som vinst nummer 2.

2.    Kevin Page – Orlando/USA. Du har vunnit (men kan ha svårt att förstå vad vi skriver här): 1 T-shirt, 1 väska, 1 mugg, och 1 signerat ex av "Hits for Dead Kids"

3.    Robert Eriksson – Kil/Sverige. Du har vunnit: 1 T-shirt och 1 signerat ex av "Hits for Dead Kids".

Supergrattis till er! Vi kontaktar er omedelbums och frågar efter diverse info om så krävs.

Men! Det är inte slut här!

Vi är nämligen stolta att utlysa ett bonus-pris. Strax efter denna tävling stängde hände något underligt. Close-Up släppte ett nytt nummer (vilket i sig inte är så underligt), men bland alla bokstäver och ord dolde sig något fantastiskt. Tävlingens bonuspris går till Jonn Jeppsson-Palmér som så fantastiskt och ovetande bidrog med det bästa förslaget i sin ”Leader of the pack” notis angående Desultorys nya skivsläpp. Jonn Jeppsson-Palmér låter hälsa att han stolt emottar detta bonuspris och därmed gärna deltar i tävlingen. Jeppsson-Palmérs förslag ”Konditory” belönas härmed 2 t-shirts och en skiva. En text om ”spetsdukar, dammsugare och påtår” är precis vad Sterbhaus vill - och förmodligen också kommer att göra.

/Sterbhaus


Kommentarer
Postat av: Mary Raven

Måste få se bilder av partykvällen sen!

2011-01-04 @ 13:34:25
URL: http://maryraven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0