Abyss - Etapp 3Tjo banana!

Etapp 3 i hela den här infernaliska resan för att få några djävulusiskt grymma låtar nerplitade på en hårddisk begav sig mellan 8:e - 12:e juli. Ja, alltså för en vecka sen. Vi for upp med min sköna bil igen eftersom försäkringsbolaget dokumenterat plåtmoset baktill och get "OK" till att gasa, bromsa, svänga och allt vad körning innebär.

Så vid 20:00 eller nåt, parkerar vi på vår sedvanliga plats utanför studion. Det tar ett par minuter tills en Dodge parkerar bakom och ur kliver Jonas Kjellgren och 2 rediga norrlänningar ur Raubtier som tycker vi ska dricka bärs ist för att spela in. Och ja, vi lyder... en stund ;-). Vips står jag och gastar klart "Great Dream Smasher of Conformity" varpå vi sorterar körer, sång och fixar med trummorna på Jethro Tull covern. Att prodda själv som vi gör innebär ju att en hel del tid går till att välja, bestämma, sortera och forma låtarna så dom blir så jäkla bra som möjligt :-).

Dagen efter slaktar vi bas och lagar lite tagningar från förra resan. Jo, det behövdes faktiskt. Innan vi drog upp i maj lämnades min förträffligt sköna bas in för intonering och service på 4Sound på Folkkungagatan. I god tro tror man att allt är super och så spelar man in två låtar... Först efter att ha lagt resten och sen kunnat jämföra hörde man rätt tydligt att intoneringen man betalat för varit bajs i en ocean av hästskit. Vi intonerade själva nämligen vid strängbytet och skillnaden är alltför uppenbar. Nåja, omtagningarna tar ett par tre timmar på sin höjd (eftersom vi experimenterat klart med "hur" saker ska spelas) och på dagen den 10:e är vi klara... med bas. En öl i solen fick bli belöningenTack du sköna ölgubbe.

Jepps, mer lagning! Jimmy till avhyvlning! Guror på låten "P" (som förövrigt kommer behöva ett nytt namn trotts allt) lades när tröttheten var ett lite för stort faktum så där lagar vi. Vi råkar också skriva en gryyyym ny melodi till refrängen på "Poperipper" och den spelas såklart in.

I övrigt börjar vi pricka av några låtar som klara... Nu i efterhand minns jag inte exakt hur många vi anser oss helt klara med... och ifall vi upptäcker om en vecka när vi ska upp igen att nåt behövs så är det dumt att nämna nåt om det :-). Men det innebär några solon, extra detaljer på guran och mer sång, sång och åter sång.

Hursomhaver, penntrollet Nanne Grönwall är i Pärlby för att rocka (?? - Not!) Men vi väljer att lysa med vår frånvaro. Varför? Hmm... ja ni, det torde inte behöva funderas på.

Ha dä gött! /Marcus

Kommentarer
Postat av: essay

All people who engage into sport should not drink beer because alcohol in mice retain water that is unsafe.

Postat av: resume editor

In my opinion this kind of beer is really one of the most great! Thanks a lot for the idea

2012-04-06 @ 02:12:17
URL: http://editing-services.org/resume.php
Postat av: academic editing

I like drink expensive delicious beer, because it should have amazing taste.

2012-04-11 @ 10:46:26
URL: http://editing-services.org/academic.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0