Sterbhaus nystart... YEAH!
I torsdags hade vi vårt allra första rep som nytt komplett band. Ni anar inte hur underbart det var. Snabba flashbacks dök upp i min skalle till den tid för snart fyra år sen då fem gossar samlades i replokal för första gången för att repa in den enda låten vi då hade... "Ponyride thru hell". Det är verkligen precis samma vibbar och nytändningen är total. Allt gammalt är som bortblåst och nu börjar vi på helt nu kula. Låt oss varmt välkomna...Viktor Bingselius (vi känner ju dig som "Bingan")

Detta första rep innebär alltså ett Sterbhaus med mig på leadsång och bas, Jimmy och Simon på varsin gura och Bingan på trumpallen. Att vara fyra är obeskrivligt. Faaaaan vad underbart! :-)

Det kanske är lite skumt att surra så mycket om ett jäkla rep, men det var verkligen speciellt att bränna igenom "Captain Bible in the Dome of the Dead" som enda repbar låt. "Enda repbar låt" undrar ni? Japp. Nytänding innebär inte att hålla på att harva alster från gamla demos bara för att ha en ursäkt att repa. Det enda vi bryr oss om just nu är dom nya låtarna, och den grymma dag ni väl får höra dom kommer ni alla förstå vad vi menar... :-)
Med Bingan på trummor kan vi få ett tajtare, tyngre och betydligt mer avancerat trumspel än vad vi haft sen starten. Med Erik som inspelande trummis på skivan var vi lite smått oroliga för att hitta en snubbe som kan fixa det Erik gjorde... Men efter lite laj och sånt i lokalen för någon vecka sen med Bingan visste vi att han verkligen är "the dude" för oss. Bingan ersätter alltså ingen som vi ser det. Sterbhaus börjar nu... på riktigt.

Phew... känns sjukt skönt att få göra detta officielt och därmed slå den sista spiken i kistan för det gamla samtidigt som man har en helt ny värld framför sig. Yeah...

...Annars kan vi nämna lite kvickt att arbetet med att göra om hemsidor och få bort gamla lineup-en har påbörjats. När vi nu går ut med sättningen i vårt kompletta band kan vi inte hålla på med gamla bilder där före-detta medlemmar är med. Tills det arbetet är klart är det våra egna snygga ansikten ni får se som signatur för inläggen... trotts att inlägget kanske inte är personligt :-) 

Tjolevipp för nu! /Marcus


Kommentarer
Postat av: Brutter

Yeah!

2011-07-14 @ 21:29:08
Postat av: Seance

Nu är man duktigt triggad på att få höra (nya) Sterbhaus!!

2011-07-28 @ 00:00:30
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: cv writing service

Difficult to create a good musical group and find all necesary members at the same time.

2012-04-11 @ 10:49:46
URL: http://cv-writing-services.org.uk/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0