Abyss - Dag 12 - 22
Oj! Vad hände? En hel bibba dagar på en gång!!! Nåja, faktum är att det blev lite knepigt att komma på coola inlägg för två dagar åt gången när det visade sig att det enda vi vid den här tidpunkten gjorde var att gå upp mellan 09:00 och 10:00, käka frulle samtidigt som vi glodde på American Dad eller Family Guy och sen spelade in gitarrer på en låt per dag. Ja i stort sett var det precis så. En låt per dag med fyra grundguror (man dubblar ju alltid varje gitarr). Inte världens roligaste alltså att bara nagga om samma rutin så det blev som det blev med alla heta blogginlägg på sluttampen.

Hursomhelst så kom två gubbar upp på lördagen 27:e för att lägga körsång. Då Marcus har rätt vass och frontbaserad röst så behövs lite andra strupar för att kompletera och bredda. Att köra själv funkar det också, men det blir coolare i ljudbilden om man har andra som gastar också.

Våra körboys för plattan blev Johan från Kill the Parish och Ahmed från Kakera. Vi bjuckar på unkiskäk deluxe x2 (köttbullar och potatismos) och sen får dessa herrar gasta duktigt både lördagen och söndagen innan de fick ta tåget hem igen... och det blev riiiiktigt grymt. Vi är så jäkla busy med allt inspelande och junk så vi glömmer att ta bilder. Därför får ni se våran nattliga räddare i nöden... Värmelementet!Yeah

Efter vi lagt den sista grundguran på "The Great Dream Smasher of Conformity" på söndagen trycks mer eller mindre vår gemensamma on/off knapp av. Vi blir hur slöa och softa som helst. Trots att vi har två guror på vår ännu odöpta låt kvar nöjer vi oss med vår bedrift här. Det är sjuukt tungt att både lira och spela in så mycket guror så nogrannt när det är så fippliga riff. Så vi käkar och glor på filmer ihop hela söndagkvällen. Haha sjukt dumma filmer blev det också...Haha... dum och dum film. Dum är den också... Först ut är den iaf. Sen blev det:


Dummare... Vi har dåligt med nya filmer verkar det som :-) Marcus går och sussar. Simon och Jimmy glor på.

Vädret har efter första veckan varit rätt så surt. Det har kanske inte regnat hela tiden men så super mysigt som det var första veckan blev det inte igen... förrutom sista dagen... Måndagen... yeeeaaaaaah... 

Måndagen den 30 maj är en extra dag som vi hade tänkt spela in mer gitarr på men det blir inte så, vi är så trötta. Vi softar ute i solen och andas ut. Samtidigt som det har gått skitbra och tiden bara flugit iväg så har det ändå varit en liten pärs. Flera timmar denna dag tillbringas sen med tråkigheter som att kolla olika klipp på alla låtars respektive sångspår och gitarrspår och konsolidera (ni minns vad det var va?? :-)). Datamickel alltså.

Vi är alltså inte klara!!! Abyss!! We will be back in a few weeks! När exakt - vet vi inte än men om typ två till fyra veckor kommer vi köra en långhelg och lägga bas, sång och mer gitarrer. Stay tuned!! Yoyo bonamasa... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0