Hemma från Abyss etapp 1Hallo hallo alla sköna monsterdiggare!

När vi drog upp till Abyss för typ en månad sen sa vi att vi nog fick förbereda oss på att hata varann stundtals eftersom man är i varandras ansikten mer eller mindre 24 timmar om dygnet. Vi skulle skrika, gasta lite, gå ut, ta en bärs och komma tillbaks och det skulle vara "no hard feelings". Förvånansvärt lite sånt dök dock upp under de tre veckor vi var där. Bortsett från Jimmys hiskeliga morgonhumör, sockerfall och stressrelaterade depp-trippar så gullade vi mest. 

Vi hade också sagt att vi skulle se till och kanske inte träffas på några dagar och sen gå ut å käka i lugnan ro. Haha, shit vad dåligt vi känner oss själva. När vi släppte av Simon på måndagen då vi åkte hem var det med hälsningen "vi syns tidigast på torsdag" (eftersom vi sagt att vi skulle till Anchor och käka lite)... på tisdag -dagen efter, efter jobbet möttes vi upp i Handen C. Yeah... vi älskar varann så mycket att vi inte kan vara ifrån varann 24 timmar... hahahaha.

Nåja, detta inlägg blir tillägnat veckan efter en studiovistelse på tre veckor. Tisdag... (alltså dagen efter vi kom hem) käk på O'Learys och krök i "gropen" i Handen. Marcus, Simon, Jimmy och några polare ölar loss tills det blir kallt och sent. Inga bilder tyvärr... :-( Men vi blir allmänt dumma i huvudet...

Torsdag (tre dagar efter hemkomst). Ankaret (dvs pub Anchor). Simon, Jimmy och Marcus igen. The 3 gringos är hungriga. Pain releasefest (verkar vara mycket Pain just nu. Sista veckan i Abyss repades det för fullt inne hos Peter i studion bredvid och sen drog dom till Ryssland sista helgen vi var där uppe)

För bild på detta får ni faktiskt jobba lite! Thomas Mead från Crank it Up lyckades fånga 2 av oss på bild. Vilka två? ...Kolla själv! ;-)

http://crankitup.se/m/photos/browse/album/Pain-Releast-fest-Anchor/owner/Thomas

Dagen efter festade Jimmy loss... för han kunde inte vara med på Lördagen. Då Tanto hägrade och Simon och Marcus körde en helkväll. Nu finns det iaf lite bilder:Bröderna Brothers (Twins Crew) och Simon Deluxe. Den fjärde... Däckad eller kanske bara kelig?

 

Yeah......Och tillslut blev Simon sliten...

Jaja! Där har ni! Tre veckor ihop. Vi åker hem och gullar i 180 med varann för vi får inte nog av oss själva ;-)

Hursomhelst kan vi avslöja, att vi åker upp igen på kvällen den 22:a Juni till Abyss för att fortsätta. Vi stannar till den 26:e och ska naila mer sång, bas och diverse gitarrer (+effekter mm) till så mycket vi bara hinner. Innan dess drar Marcus och Jimmy på skön resa till Hellfest för att käka sniglar och crepes. Det blir nog nåt skönt att blogga om därifrån också...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Föresten, var det någon som tog den i röven ?

2011-06-10 @ 13:16:10
Postat av: marcus

hahaha! Ja just det! Eftersom inte Jimmy var där borde han vara den som tog den i röven ;-D

2011-06-11 @ 17:38:55
Postat av: Seance

Ser fram emot att höra smakprov från denna skapelse.

Duktigt triggad att se ett rejält reportage från Hellfest i denna eminenta blog. BTW nya Cradle of Filth - Lilith Immaculate (Uncensored)videon ligger på min blog.

2011-06-21 @ 00:36:53
URL: http://seance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0