Abyss - Dag 2 och 3Hey!
Dags att prutta ut info om dag 2 och 3. I skrivandets stund är det redan Fredag... Och alla trummor är nu lagda!!! :-) ...Men mer om det om ett par dagar...

Dag 2 - Tisdag 10 Maj


Eftersom det är så svinkallt i hela studion (inkl kök och sovrum) så smäller vi på några värmelement under natten. Vi är inte sugna på att sussa och skeda med isbjörnar längre. Vips går en propp pga att värmelementen drar en hel del kraft. Men men, nemas problemas... Tommy byter på eftermiddagen då det inte direkt är lönt för oss att ratta bland propparna (...stora delar av Peters studio är knutna till samma proppskåp).

(Mys vid vattnet... yeah!)

När vi börjar spela in gör vi en dum grej. Vi börja fippla med detaljer på "Dream Smasher..." vilket gör att vi inte får ett så bra flyt och hamnar inte direkt "in the mood" :-). Vi bryter, käkar, tar en bärs och repar loss innan vi fortsätter spela in. Lyckat drag! Vi är på g igen och nailar flera låtar.


Angående just låten "Great Dream Smasher of Conformity" finns det så vansinnigt mycket att berätta :-). Faktum är att en urversion av låten skulle varit med på "Hits for Dead Kids" men då var den sjukt långsam och tung. Den blev dock inte inspelad till förmån för Aqualunch.


Hursomhaver började vi fippla med den i lokalen för två år sen igen. Den har hetat "Spaydate", "Wind of pleasure, windowpane" och "Brain on your parade" och har typ haft lika många sjuka strukturer och versioner, minst. Hur vi tillslut lyckades spika en version har vi fanimej inte en aning om längre, men grymt jäkla bäst blev den iaf.


Dag 2 bjuder på inspelade trummor på följande låtar:

Great Dream Smasher of Conformity (vi fixar det som är kvar)
Captain Bible in the Dome of the Dead
Insecticide (nästan helt klar)
(First casualty!)

Vi avslutar med att glutta på Family Guy


Dag  3 - 11 Maj


Dag 3 bjuder på inspelade trummor på följande låtar:

Insecticide (vi fixar det som är kvar)
Retardival
P (Japp, låten hetar faktisk bara: "P")
Poperipper

Festakväll! Vi har ju nailat så jäkla mycket, så vi unnar oss en karatefylla (Erik låter hälsa detta ;-))... HAHA! Observation!! En smiley i en parentes avslutas med ;-)) vilket blir en gubbe med dubbelhaka, vilket i sin tur blir Jimmy. Jimmy tycker dock inte att han är en "gubbe" (men han håller med om det andra - dvs dubbelhakan!! - Shit, fan vi är inte ens fulla när vi skriver det här. Vi är nog bara dumma i huvudena!)


NÅJA!! Haha, sorry för cp-avstickaren, och tillbaks till verkligheten. Vi ölar alltså loss hårt på natten dag 3 samtidigt som vi lyssnar på skivor, kollar dumma youtubeklipp, vartefter Erik och Jimmy har homosexuell kvalitetstid vid sjön när de ser solen gå upp.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0