Abyss - Dag 4 och 5Dag 4 - Torsdag 12 Maj


Ja vad ska man säga... vi sussar rätt hårt (och numera också skönt! Kylan i sovrummet är ett minne blott... får vi hoppas) ända fram till runt 12:00.


Det blir en långsam start och vi börjar fippla med trummorna på en låt vid namn "Project S.A.T.A.N.". Enligt Erik den svåraste på trummorna och han har naturligtvis rätt (eftersom han är den enda trummisen av oss tre och därmed också den enda som KAN veta det!). Låten är gungig, teknisk och detaljrik och gärna allt på en gång.
(Haha... skön bild! Vad glor Jimmy på? Inte fan är det skärmen... och trummorna är åt höger...)(...så här)

Efter en stund går vi vidare till en hårdare och snabbare (ännu odöpt) kreation som nailas rätt snabbt. Yeah. Vi tar en låt till vartefter vi börjar lajja med den Jethro Tull covern utan att spela in nåt. Kul.

Dag 4 bjuder på inspelade trummor på följande låtar:

Tell Them I Hate Them
Ännu odöpt låt!! (Vi återkommer när vi vet! :-))
For a Thousand Mothers (Jethro Tull cover)


Dag  5 - Fredag 13 Maj


Sista inspelningsdagen för trummor!!! Pirrigt, coolt och ja... hur grymt som helst! Vi har tyvärr några monster grejer att naila så vi drar igång redan vid 10-11 på morgonen för att hinna med... vi blir klara först tolv timmar senare... hua... En enorm eloge till Erik som orkar med vårt tjat och våra ständiga omtagningar för smådetaljer. Haha.

Dag 5 bjuder på inspelade trummor på följande låtar:

Faceplant Armageddon
Project S.A.T.A.N.
For a Thousand Mothers (Jethro Tull cover)


Japp! Då har alltså alla låtar trummor! Covern "For a Thousand Mothers" kan bli hur grym som helst... men vi vill lajja och fippla lite innan vi till 100% kan säga att det är nåt vi kommer ta med oss härifrån :-)


Det regnar sjukt den här dagen. Kommer till och med hagel, och vi funderar frammåt småtimmarna på... hur Han Solo lärt sig Chewback-iska så grymt bra? Allt gurgel förvandlas i Mr Solos hjärna till fullt begripliga konversationssträngar. Beundransvärt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0