Abyss - Dag 8 och 9
Dag 8 - Måndag 16 Maj

Välkommer Simon! En natt har vi sussat ihop och jäklar vad han snarkar bakom det där burriga skägget. Marcus som är en mesig och känslig jävel går och sussar i kontrollrummet. Moaaahahahaa


WTF! Helvete vad vi lajjar ljud. Det låter verkligen CP. Det slutar faktiskt med att vi snyter en Engel Powerball-topp och en Ibanez Tubescreamer från Jonas Kjellgren och Voila... Fuck yeah!! Nu är vi igång, men det är rätt sent... tyvärr...


Vi nailar en massa sång till Poperipper och tar fram riktigt grymma ljud och eq:ar om mixerbord och skit. Ingen idé att lägga nåt om det inte är perfa :-)


Dag 9 - Tisdag 17 Maj


Vi nailar fyra guror och rätt mycket sång till Tell Them I Hate Them och går och sover. Vi är nog inte förberedda på att en riktig skiva kräver så pass mycket tid ändå! Både demon och "Hits for Dead Kids" har ju spelats in snabbt och (slarvigt) och låter därefter också. Vi vill inte att den här skivan ska vara annat än... fucking perfektomondo.


Haha. Sjukt det här. Mer än vecka senare och vi har nästan bara fortfarande bara trummor (+liiite gura och sång). Men jösses vilket gitarrljud! Låter verkligen inte alls som tidigare inspelningar varken Sterbhaus eller gamla Sterbhausmedlemmars gamla medlemmar är vana vid.

Inte så mycke bilder denna gång. Vi bjuder på denna observation...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0